Subscribe via RSS Feed

Питер Tsetsekos

Peter Tsetsekos

Поделба:Професионални и млади
Регистриран Настани:Кејп Hatteras бран џем
Спонзори:Flisvos сурфање на ветер и Никсон САД
Возраст:17
Место на живеење: Девон, Пенсилванија
По потекло од: Нео Психико, Грција
Омилена Премести: Bodydrag
Омилено место: Малото Vigla плажа, Наксос Ајленд, Грција
Години на секое официјално уште: 9 години
Мото: Трпението е клучот