Subscribe via RSS Feed

Patrick Getchis

Patrick Getchis

 
Patrick Getchis
DIVISION: Amator
NGJARJE REGJISTRUAR: Lumi pistoletë
SPONZORET: Erërat Big
MOSHA: 32
Qytetin e lindjes: Hood River, Oregon
Fillimisht nga: New Jersey
MOVE FAVORITE: Sythe prapa dhe krahë bat
SPOT FAVORITE: Kudo me era dhe dallgët
VJET rrëshqitje në ajër: 22
Motoja: Ne morëm një situatë kodi i kuq!