Subscribe via RSS Feed

Патрик Getchis

Patrick Getchis

 
Патрик Getchis
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Биг ветрови
ВОЗРАСТ: 32
Место на живеење: Hood River, Орегон
По потекло од: Њу Џерси
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Назад јамки и лилјак крила
Омилена Суводол: Насекаде со ветер и бранови
ГОДИНИ сурфање на ветер: 22
МОТО: Добивме код црвено ситуација!