Subscribe via RSS Feed

Туп Канингем

Pat Cunningham

Туп Канингем
ПОДЕЛБА: Големите мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani
СПОНЗОРИ: Joe, мојата едро поправка дечко!
ВОЗРАСТ: 58
Место на живеење: BURLINGAME, Калифорнија
По потекло од: Сан Антонио ,Соединетите Американски Држави.
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Дното Свртете
Омилена Суводол: Ајкула Гризни
ГОДИНИ сурфање на ветер: Кој се протега на вековите
МОТО: Делат бран!