Subscribe via RSS Feed

Pascal Hardy

Pascal Hardy

 
Pascal Hardy
DIVISION: Pro
NGJARJE REGJISTRUAR: Maui Makani Classic
SPONZORET: Sailworks, Eternal Riders Veshje, Dakine, Scot Freeman (Surf Gryka Shtëpia), KC, Familja ime
MOSHA: 42
Qytetin e lindjes: Kihei, HI
Fillimisht nga: Kanadë
MOVE FAVORITE: Jashtë kontrollit dhe ende tokë në këmbët tuaja.
SPOT FAVORITE: Ho’okipa
VJET rrëshqitje në ajër: 26
Motoja: Nëse kujtimet tuaja janë më të mëdha se mendimet tuaja pranishëm, ju nuk keni të ardhme.