Subscribe via RSS Feed

Паскал Харди

Pascal Hardy

 
Паскал Харди
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: Sailworks, Вечна Рајдери Облека, Dakine, Шкотланѓанецот Фримен (Клисурата Surf Куќа), КЦ, Моето семејство
ВОЗРАСТ: 42
Место на живеење: KIHEI, HI
По потекло од: Канада
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Надвор од контрола и се уште земјиште на нозе.
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 26
МОТО: Ако вашите спомени се поголеми од вашата моментална мисли, немаш иднина.