Subscribe via RSS Feed

Осаму Kubota

Osamu Kubota

Осаму Kubota
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Makani Clasic
ВОЗРАСТ: 48
Место на живеење: KIHEI, Мауи
Омилена Суводол: kanaha,hookipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 20