Subscribe via RSS Feed

Оливија Пијана

Olivia Piana

Оливија Пијана
ПОДЕЛБА: Жени
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: Фанатик, Северна едра, Јонска, Надвор гребен, Waxx, Rudy Проект
ВОЗРАСТ: 21
Место на живеење: La Ciotat (Франција)
По потекло од: Јужните Алпи (Франција)
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Воздушната !
Омилена Суводол: Hookipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 10
МОТО: Никогаш не се откажуваме