Subscribe via RSS Feed

Нико Cailly

Nico Cailly

 
Нико Cailly
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Ho'okipa
СПОНЗОРИ: Second Wind, Goya Sails
ВОЗРАСТ: 30
Место на живеење: Хаику
По потекло од: Porto Vecchio (Corsica)
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 14