Subscribe via RSS Feed

Михо Танака

Miho Tanaka

Михо Танака
ПОДЕЛБА: Жени
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката, Hatteras
СПОНЗОРИ: Sakae, Нил Pryde, и Мана wetsuits
ВОЗРАСТ: 34
Место на живеење: Omaezaki Јапонија
По потекло од: Zushi Јапонија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Напред јамка
ГОДИНИ сурфање на ветер: 17
МОТО: Се забавувате!