Subscribe via RSS Feed

Michele Салваторе

Michele Salvatore

Michele Салваторе
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: Nautica Urban
ВОЗРАСТ: 38
Место на живеење: Bellaria(RN) Италија
По потекло од:
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Back Loop
Омилена Суводол: North Shore Maui
ГОДИНИ сурфање на ветер: 20
МОТО:Never Give Up!