Subscribe via RSS Feed

Michael Wazenski

Michael Wazenski

 
Michael Wazenski
DIVISION: Masters Amatori
NGJARJE REGJISTRUAR: Hatteras, NC
SPONZORET: Gruaja ime
MOSHA: 45
Qytetin e lindjes: Annapolis, MD
Fillimisht nga: COCKEYSVILLE, MD
MOVE FAVORITE: Pas kthimit në plazh ku kam filluar nga
SPOT FAVORITE: Kudo që ajo është e ngrohtë, me erë, dhe unë kam një ditë pushimi nga puna-
VJET rrëshqitje në ajër: 26
Motoja: A nuk ndalet duke lëvizur