Subscribe via RSS Feed

Мајкл Wazenski

Michael Wazenski

 
Мајкл Wazenski
ПОДЕЛБА: Аматерски мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Hatteras, Соединетите Американски Држави
СПОНЗОРИ: Мојата сопруга
ВОЗРАСТ: 45
Место на живеење: Анаполис, Д-р
По потекло од: Cockeysville, Д-р
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Враќајќи се на плажа каде што почнав од
Омилена Суводол: Каде што е топло, ветровито, и имам денот-оф од работа
ГОДИНИ сурфање на ветер: 26
МОТО: Не престануваат да се движат