Subscribe via RSS Feed

Meryl Haywood

Meryl Haywood

 
EMRI: Meryl Haywood
DIVISION: Gratë
NGJARJE REGJISTRUAR: Maui Makani Classic
SPONZORET: Fred Haywood Realty
MOSHA: 21
Qytetin e lindjes: Paia, Maui
Fillimisht nga: Maui, Hawaii
MOVE FAVORITE: Splatters Backloop!
SPOT FAVORITE: Mbi shkëmbinj në Ho'okipa
VJET rrëshqitje në ajër: 7
Motoja: Bëni atë që ju frikë dhe të shikojnë atë të zhduket!