Subscribe via RSS Feed

Marty Rosse

Marty Rosse


EMRI: Marty Rosse
DIVISION: Masters, Amator
NGJARJE REGJISTRUAR: Santa Cruz, Lumi pistoletë, San Carlos, Maui
SPONZORET: Asnjë
MOSHA: 46
Qytetin e lindjes: San Francisko
Fillimisht nga: Arlington, VA
MOVE FAVORITE: Duke punuar në atë
SPOT FAVORITE: Divan-krevat, San Carlos
VJET rrëshqitje në ajër: 22
Motoja: Ndiqni ëndrrat tuaja dhe gjithmonë të bëjë tuaj më të mirë