Subscribe via RSS Feed

Мартин Еспосито

Martin Esposito

MARTIN ESPOSITO
ПОДЕЛБА: УЈП
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: GOYA
ВОЗРАСТ: 35
Место на живеење: Парови
По потекло од: FRANCE
Омилена ДВИЖЕЊЕ: table top push loop
Омилена Суводол: hookipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 19 години