Subscribe via RSS Feed

Martin Бергерон

Martin Bergeron

Martin Бергерон
ПОДЕЛБА: Аматерски & Господар
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani
СПОНЗОРИ: Врие едра, Sailboard Мауи, Dakine
ВОЗРАСТ: 48
Место на живеење: Квебек Сити
По потекло од: Квебек Сити
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Висок убиец јамка
Омилена Суводол: Sprecks
ГОДИНИ сурфање на ветер: 32
МОТО: Живеат вашите соништа!