Subscribe via RSS Feed

Лука Mathison

Luke Mathison

 
Лука Mathison
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз
СПОНЗОРИ: Јас го користам Жешка плови
ВОЗРАСТ: 27
Место на живеење: Пристаниште, ИЛИ
По потекло од: Брукингс, ИЛИ
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Патка тактика
Омилена Суводол: каде што има бранови
ГОДИНИ сурфање на ветер: повеќе од една деценија