Subscribe via RSS Feed

Луис Мартинез

Luis Martinez

Луис Мартинез
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ:Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: HotSails Мауи
ВОЗРАСТ: 20
Место на живеење: Хаику, Хаваи
По потекло од: Колумбија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: една рака вода почеток
Омилена Суводол: Hookipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 8
МОТО: Плови да се извлечат!