Subscribe via RSS Feed

Leo Ray

Leo Ray

 
Leo Ray
DIVISION: Pro
NGJARJE REGJISTRUAR: Santa Cruz
SPONZORET: Niset Naish dhe bordet, ION, MFC
MOSHA: 31
Qytetin e lindjes: Lyon
Fillimisht nga: Lyon
MOVE FAVORITE: 360 Kjo
SPOT FAVORITE: Ho’okipa
VJET rrëshqitje në ajër: 17
Motoja: Sigurohuni që ju të gjeni dhe të jetojnë ëndrrën tuaj para se të vdes