Subscribe via RSS Feed

Лав Реј

Leo Ray

 
Лав Реј
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз
СПОНЗОРИ: Naish едра и одбори, Ваш, MFC
ВОЗРАСТ: 31
Место на живеење: Лион
По потекло од: Лион
Омилена ДВИЖЕЊЕ: 360 Таквата
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 17
МОТО: Бидете сигурни дека ќе се најде и да живеат вашиот сон пред да умре