Subscribe via RSS Feed

Лени Мудис

Lenny Moody

 
Лени Мудис
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
ВОЗРАСТ: 37
Место на живеење: Австралија
По потекло од: Австралија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Јас сум уште се обидуваат да го приземји
Омилена Суводол: Насекаде страна-шор + чиста бранови
ГОДИНИ сурфање на ветер: 15
МОТО: Спаси нашиот спорт – учат едно дете да windsurf