Subscribe via RSS Feed

Lele Allemand

Lele Allemand

 
Lele Allemand
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: RRD, Сурфаш центар Sirmione
ВОЗРАСТ: 33
Место на живеење: Sirmione, Езерото Гарда
По потекло од: Sirmione, Езерото Гарда
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Забавувајте се со пријателите во вода
Омилена Суводол: Малку Hookipa, Езерото Гарда
ГОДИНИ сурфање на ветер: 15
МОТО: No wind, не е забавно!