Subscribe via RSS Feed

Koichi Kaneda

Koichi Kaneda

 
Koichi Kaneda
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ:Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: Мене.
ВОЗРАСТ: 30
Место на живеење:Bondi Beach, Sydney, Австралија
По потекло од: Tokyo Japan
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Aerial off the lip
Омилена Суводол: Gerroa NSW AUS, Gnaraloo WA, AUS, Hookipa Maui USA
ГОДИНИ сурфање на ветер: 6
МОТО: Do or Do not, there is no try