Subscribe via RSS Feed

Kieran Devaney

kieran Devaney

Kieran Devanney
ПОДЕЛБА: Аматери
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: Мауи плови, Blackproject перки, Pritchard сурфање на ветер
ВОЗРАСТ: 27
Место на живеење: Хаику, HI
По потекло од: Islamorada, FL
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Нешто што ме прави нервозен
Омилена Суводол: Ти не би сакал да плови таму. Тоа е прилично бруто.
ГОДИНИ сурфање на ветер: 15+
МОТО: Sriracha прави речиси сè вкус подобро.