Subscribe via RSS Feed

Кен Келр

Ken Kellar

 
Кен Келр
ПОДЕЛБА: Магистерски / Аматерска
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Hatteras
СПОНЗОРИ: Мојата поддршка сопруга, Sharon
ВОЗРАСТ: 50
Место на живеење: WOODSBORO, Мериленд
По потекло од: Barberton, Охајо
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Носот Прво слетување
Омилена Суводол: Делавер Bay
ГОДИНИ сурфање на ветер: 28
МОТО: Ако само имаше повеќе време на вода ...