Subscribe via RSS Feed

Кит McCulloch

Keith McCulloch

 
Кит McCulloch
ПОДЕЛБА: Про, Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Hatteras, Мауи
СПОНЗОРИ: Ме, myself and I
ВОЗРАСТ: 45
Место на живеење: Avon, Соединетите Американски Држави
По потекло од: Pensyltucky
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Air off the lip
Омилена Суводол: The Cove and Ocracoke
ГОДИНИ сурфање на ветер: 25
МОТО: Lets rig!