Subscribe via RSS Feed

Katie McAnena

Katie McAnena

 
Katie McAnena
DIVISION: Gratë
NGJARJE REGJISTRUAR: San Carlos Kaktus Kupa
SPONZORET: Moo Boards Custom, Ziej sails, GlobalShots fotografisë
MOSHA: 25
Qytetin e lindjes: Galway, Irlandë
Fillimisht nga: Galway, Irlandë
MOVE FAVORITE: Përpara
SPOT FAVORITE: West Coast i Irlandës!! Është shtëpi dhe kjo është AWESOME! Unë vij nga Bregut Perëndimor e cila është e dërrmuar nga sistemet atlantike presionit të ulët. Shoqet e mia dhe unë lundrojnë të gjithë së bashku në bregun, spote të lartë të përfshijë disa shkëmbinj nënujorë epike në Co.Clare, Belmullet dhe Carrownisky Co.Mayo, Magheroarty Co.Donegal dhe natyrisht Co ri vendlindja ime. Sligo ka disa gems të plota!
VJET rrëshqitje në ajër: Dhjetë
Motoja: A nuk frikësohen chat!
Rider e Javës