Subscribe via RSS Feed

Кејти McAnena

Katie McAnena

Кејти McAnena
ПОДЕЛБА: Жени
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Зелено'ртски Острови
СПОНЗОРИ: Starboard International, Жешка едра, GlobalShots фотографија
ВОЗРАСТ: 27
Место на живеење: Голвеј, Ирска
По потекло од: Голвеј, Ирска
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Напред
Омилена Суводол: Западниот брег на Ирска!! Тоа е дома и тоа е страшно! Доаѓам од Западниот брег кој се погодени од Атлантикот системи со низок притисок. Моите пријатели и јас плови сите по должината на брегот, врвот точки вклучува и некои епски гребени во Co.Clare, Belmullet и Carrownisky Co.Mayo, Magheroarty Co.Donegal и се разбира мојот нов град Ко. Слајго има некои комплетна скапоцени камења!
ГОДИНИ сурфање на ветер: T12
МОТО: Не се плашат од разговор!
Велосипедист на неделата