Subscribe via RSS Feed

Кетрин Фишер

Kathryn Fisher

Кетрин Фишер
ПОДЕЛБА: Womens
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката, Опаѓа, Hatteras, Мауи Makani
СПОНЗОРИ: Naish, Boardsports, Четири
ВОЗРАСТ: 38
Место на живеење: Livermore, CA. AKA Cowtown U.S.A.
По потекло од: Honolulu, HI
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Tabletop Fin Grab
Омилена Суводол: Camp 2 Мауи
ГОДИНИ сурфање на ветер: 23
МОТО: Go Big or Go Home…… without anything broken