Subscribe via RSS Feed

Каи Лени

Kai Lenny

 
Каи Лени
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: All
СПОНЗОРИ: Naish, RedBull, Oxbow, Contour
ВОЗРАСТ: 19
Место на живеење: Парови, HI
По потекло од: Парови, HI
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Pushloop Table Top Indy
Омилена Суводол: Ho'okipa, Cloudbreak
ГОДИНИ сурфање на ветер: 12 години
МОТО: Никогаш не се откажуваме, make the impossible, possible!