Subscribe via RSS Feed

Каи Katchadourian

Kai Katchadourian

 
Каи Katchadourian
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката, Сан Карлос, Мауи Makani
СПОНЗОРИ: Уталожвам Стил, Рационализација, Da Kine, MFC, Ракета Школки
ВОЗРАСТ: 41
Место на живеење: Хаику, HI
По потекло од: Стенфорд, CA
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Бран 360
Омилена Суводол: Waddell Крик, Зелено'ртски Острови, Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 30
МОТО: Покажуваат дека ти е гајле.