Subscribe via RSS Feed

Џош Стоун

Josh Stone

 
Џош Стоун
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката, Сан Карлос, Мауи Makani
СПОНЗОРИ: Гоја
ВОЗРАСТ: 41
Место на живеење: Парови, Хаваи
По потекло од: Kailua, Хаваи
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Хард звучен антена надвор од усна
Омилена Суводол: Niu долина
ГОДИНИ сурфање на ветер: Многу!!!
МОТО: Вие само одат наоколу еднаш ... па оди тешко!