Subscribe via RSS Feed

Јордан Dery

Jordan Dery

 
Јордан Dery
Поделба: Аматерски
Регистриран Настани: Пиштол реката
Спонзори: Никој
Возраст: 24
Место на живеење: White Rock, British Colombia, Канада
По потекло од: see above
Омилена Премести: Riding Waves
Омилено место: White Rock Beach
Години на секое официјално уште: 2 години
Мото: Any day on the water is a good day.