Subscribe via RSS Feed

John Herren

John Herren

 
John Herren
DIVISION: Masters
NGJARJE REGJISTRUAR: Pistoletë Lumi Vala Bash
SPONZORET: Real Estate SMPO
MOSHA: 48
Qytetin e lindjes: Memphis, TN
Fillimisht nga: Wichita, KS
MOVE FAVORITE: Manipulim në një plazh me erë
SPOT FAVORITE: Pistoletë dhe Wall
VJET rrëshqitje në ajër: 1 muaj për një vit 30 vjet
Motoja: E saj të vështirë për të kapur një valë në Memphis!