Subscribe via RSS Feed

Џон Herren

John Herren

 
Џон Herren
ПОДЕЛБА: Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Пиштол реката бран баш
СПОНЗОРИ: SMPO недвижности
ВОЗРАСТ: 48
Место на живеење: Мемфис, TN
По потекло од: Вичита, К.С.
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Местење на ветровито плажа
Омилена Суводол: Пиштол и The Wall
ГОДИНИ сурфање на ветер: 1 месечно за една година 30 години
МОТО: И тешко да се фати бран во Мемфис!