Subscribe via RSS Feed

Jennifer Carlisle

Jennifer Carlisle

Jennifer Carlisle
DIVISION: Gratë
NGJARJE REGJISTRUAR: Lumi pistoletë
SPONZORET: Asnjë
MOSHA: 24
Qytetin e lindjes: Vancouver, Kanadë
Fillimisht nga: White Rock, Kanadë
MOVE FAVORITE: Hedhje të lartë dhe valët infektues
SPOT FAVORITE: Jeri, Brazil & Nitinat, Kanadë
VJET rrëshqitje në ajër:10
Motoja: Të jetë e vërtetë për veten