Subscribe via RSS Feed

Џенифер Карлајл

Jennifer Carlisle

Џенифер Карлајл
ПОДЕЛБА: Жени
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Никој
ВОЗРАСТ: 24
Место на живеење: Ванкувер, Канада
По потекло од: White Rock, Канада
Омилена ДВИЖЕЊЕ: High jumps and catching waves
Омилена Суводол: Jeri, Бразил & Nitinat, Канада
ГОДИНИ сурфање на ветер:10
МОТО: Be true to yourself