Subscribe via RSS Feed

Џеф Kayes

Jeff Kayes

 
Џеф Kayes
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз
СПОНЗОРИ: Мојот љубовен жена
ВОЗРАСТ: 36
Место на живеење: Pacifica, CA
По потекло од: Детроит, Motown, Град мотор, валкани D, Детроит Рок Сити, Hockeytown
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Goiter. Омилена потег што јас всушност може да направи: На зелка лепенка. Омилена сурфање на ветер Премести дека јас всушност може да направи: Неуреден
Омилена Суводол: Аројо Лагуна
ГОДИНИ сурфање на ветер: 27 (Ви благодариме Камп Arowhon)
МОТО: Лош ден сурфање на ветер е подобро од добар ден на работа