Subscribe via RSS Feed

Џеф Хендерсон

Jeff Henderson

 
Џеф Хендерсон
ПОДЕЛБА: Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: Топла плови Мауи, Kanaha Kai Maui
ВОЗРАСТ: 50
Место на живеење: Парови
По потекло од: Vermont
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Any painless movement!
Омилена Суводол: Uppers
ГОДИНИ сурфање на ветер: 32
МОТО: Sail anything