Subscribe via RSS Feed

Џеф Олбрајт

Jeff Albright

Џеф Олбрајт
ПОДЕЛБА: аматерски , господар
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Кометал, Пиштол, Кактус, Makani
СПОНЗОРИ: Предност ортопедски и спортска медицина
ВОЗРАСТ: 45
Место на живеење: Портланд, ИЛИ; MANZANITA , ИЛИ
По потекло од: Мичиген
Омилена ДВИЖЕЊЕ: надвор од усна
Омилена Суводол: Сан Карлос
ГОДИНИ сурфање на ветер: 31
МОТО: “колку е ова се случува да се повредат…?”