Subscribe via RSS Feed

Ј.Б. каста

JB Caste

 
Ј.Б. каста
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Santa cruz
СПОНЗОРИ: Dakine, RipCurl
ВОЗРАСТ: 27
Место на живеење: HOSSEGOR, Франција
По потекло од: Олимпик Марсеј, Франција
Омилена ДВИЖЕЊЕ: масивни воздушни !
Омилена Суводол: Северна, HOSSEGOR, Франција
ГОДИНИ сурфање на ветер: 22
МОТО: takééééé !