Subscribe via RSS Feed

James Лундин

James Lundin

 
James Лундин
ПОДЕЛБА: Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Девенпорт Surfsail, Northwave плови
ВОЗРАСТ: 56
Место на живеење: Пиштол реката
По потекло од: Санта Круз
Омилена ДВИЖЕЊЕ: е напред
Омилена Суводол: е класифицирана
ГОДИНИ сурфање на ветер: да ..... како за јавањето бранови, околу 45
МОТО: никогаш не ја напушти бранови да се најде бранови