Subscribe via RSS Feed

Jake Agoos

Jake Agoos

 
Jake Agoos
DIVISION: Amator
NGJARJE REGJISTRUAR: Hatteras
SPONZORET: Mami dhe Babi
MOSHA: 24
Qytetin e lindjes: Chadds Ford, PA
Fillimisht nga: East Hampton, NY
MOVE FAVORITE: Piroutte
SPOT FAVORITE: Napeague, NY
VJET rrëshqitje në ajër: 11
Motoja: Fuqia e plotë e përditshme!