Subscribe via RSS Feed

Џејк Agoos

Jake Agoos

 
Џејк Agoos
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Hatteras
СПОНЗОРИ: Мама и тато
ВОЗРАСТ: 24
Место на живеење: Chadds Ford, PA
По потекло од: East Hampton, NY
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Piroutte
Омилена Суводол: Napeague, NY
ГОДИНИ сурфање на ветер: 11
МОТО: Full power everyday!