Subscribe via RSS Feed

Jaipal Tuttle

Jaipal Tuttle

 
Jaipal Tuttle
ПОДЕЛБА: Про / мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз
СПОНЗОРИ: UltraBaric индустрии
ВОЗРАСТ: 49
Место на живеење: Санта Круз, CA
По потекло од: Сите во текот на сајтот
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Избегнување на "сестри"
Омилена Суводол: WADDELL @ 4ft 20сек 198deg 27kts> 3ft
ГОДИНИ сурфање на ветер: 27
МОТО: Откриеме себе толку често колку што е потребно.