Subscribe via RSS Feed

Иан Бојд

Ian Boyd


Иан Бојд
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз
СПОНЗОРИ: Северна плови
ВОЗРАСТ: 42
Место на живеење: Мил долина, CA
По потекло од: Лонг Бич, CA
Омилена ДВИЖЕЊЕ: одредување на-на-линија антената
Омилена Суводол: Кали брег
ГОДИНИ сурфање на ветер: Бидејќи 1978, па 33 години!
МОТО: Испрати!!