Subscribe via RSS Feed

Харли Стоун

Harley Stone

 
Харли Стоун
ПОДЕЛБА: Младински
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката, Сан Карлос, Мауи Makani
СПОНЗОРИ: Гоја, Мама и тато
ВОЗРАСТ: 13
Место на живеење: Paia Hawaii
По потекло од: Paia Hawaii
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Учење Напаѓачи
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 2
МОТО: Забавувајте!