Subscribe via RSS Feed

Греам Ezzy

Graham Ezzy

 
Греам Ezzy
ПОДЕЛБА: Бранови
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Пиштол реката, Hatteras, Сан Карлос, Мауи
СПОНЗОРИ: Ezzy, Четири, Dakine, Мауи Џим, Чинок, К4
ВОЗРАСТ: 22
Место на живеење: Хаику, HI
По потекло од: Мауи
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Таквата
Омилена Суводол: Вилици
ГОДИНИ сурфање на ветер: 12
МОТО: Уметност над сите