Subscribe via RSS Feed

Глен Haslbeck

Glenn Haslbeck

Глен Haslbeck
ПОДЕЛБА:Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ:Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ:www.ehteaminc.com, KOAV, Топла плови Мауи
ВОЗРАСТ: 41
Место на живеење: W.Vancouver, П.н.е.
По потекло од:N.Vancouver, П.н.е.
Омилена ДВИЖЕЊЕ:Backloop.
Омилена Суводол:Ho'okipa & Lowers
ГОДИНИ сурфање на ветер:41
МОТО: Choose only one masterNature. (rembrandt).